Home / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018: Συνέντευξη τύπου του Οργανισμού «Ελευσίνα 2021» με θέμα «Στρατηγική ενίσχυση της Ελευσίνας 2021 | Νέα πρόεδρος και νέα μέλη στο Δ.Σ.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018: Συνέντευξη τύπου του Οργανισμού «Ελευσίνα 2021» με θέμα «Στρατηγική ενίσχυση της Ελευσίνας 2021 | Νέα πρόεδρος και νέα μέλη στο Δ.Σ.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018: Συνέντευξη τύπου  του Οργανισμού «Ελευσίνα 2021» με θέμα «Στρατηγική ενίσχυση της Ελευσίνας 2021 | Νέα πρόεδρος και νέα μέλη στο Δ.Σ.

Στη συνέντευξη μίλησαν ο πρώην Πρόεδρος του Οργανισμού και Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Τσουκαλάς, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Κώστας Στρατής  και τα μέλη του Δ.Σ. του οργανισμού: Σοφία Αυγερινού Κολώνια – Πρόεδρος, Μαρία Φιλιππή – Διευθύνουσα Σύμβουλος,  Θανάσης Μίλησης – Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου και η Κέλλη Διαπούλη – καλλιτεχνική διευθύντρια.

Διαβάστε ΕΔΩ τις εισηγήσεις των κ.κ. Δημάρχου Ελευσίνας Γιώργου Τσουκαλά και του Υφυπουργού  Πολιτισμού και Αθλητισμού  Κώστα Στρατή.

Τη συνέντευξη τύπου παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ Κώστας Φωτεινάκης, ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα «Πάμε Δυτικά – Ανακαλύπτουμε τη Δυτική Αθήνα» και κάλεσε τον Οργανισμό «Ελευσίνα 2021» να συμμετάσχει στην ημερίδα με θέμα «Ιστορία – Περιβάλλον – Πολιτισμός και Βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αθήνα, Αττική» που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2018 στο Δημαρχείο Αιγάλεω.

Τα μέλη του «Ελευσίνα 2021» μετά την ανασυγκρότηση του οργανισμού  είναι:

Σοφία Αυγερινού – Κολώνια, Πρόεδρος

Η Σοφία Αυγερινού-Κολώνια είναι Αρχιτέκτονας Ε.Μ.Π.(1973). Κάτοχος του διπλώματος του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξηςτης Παντείου (1980) και του D.E.A. a l’Histoire et Civilisation (Etudes Urbaines) της Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales-Paris. (EHESS, 1981). Κάτοχος του Doctorat (Nouveau Régime) της ΕΗΕSS στην περιοχή της Αστικής Γεωγραφίας (1986). Για τις σπουδές της στη Γαλλία έλαβε την υποτροφία του ιδρύματος Α. Ωνάση.

Ως ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής έχει ασχοληθεί με πολεοδομικές-χωροταξικές και αναπτυξιακές μελέτες του δημοσίου.

Από το 1982 μέχρι σήμερα υπηρετούσε στον Τομέα Πολεοδομίας-Χωροταξίας (Department of Urban and Regional Planning) του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Ε.Μ.Π. Συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα ως διευθύντρια του Εργαστηρίου Χωροταξίας και Οικιστικής Ανάπτυξης, ενώ υπήρξε διευθύντρια του Τομέα Πολεοδομίας και Χωροταξίας, Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ τα έτη 2004-2007, 2010-2013, 2014-2017.

Τα διδακτικά και ερευνητικά της ενδιαφέροντα κινούνται στην επιστημονική περιοχή της Πολεοδομίας-Χωροταξίας. Συγκεκριμένα ασχολείται με θέματα ανάλυσης και αναπτυξιακού σχεδιασμού ιστορικών κέντρων, ιστορικών πόλεων και οικισμών καθώς και με τη διερεύνηση και καταγραφή των διαδικασιών του μεταβαλλόμενου αγροτικού και αστικού χώρου, ειδικότερα με περιοχές σε κρίση: ευαίσθητες αστικές και αγροτικές περιοχές, περιοχές με περιορισμένους πόρους, που μέσα στη γοργά μεταβαλλόμενη σήμερα πραγματικότητα επιζητούν νέες, εναλλακτικές κατευθύνσεις ανάπτυξης. Μέσα στο πλαίσιο αυτό έχει διευθύνει 30 ερευνητικά προγράμματα μελετώντας την εναλλακτική πρόταση της συμβολής του πολιτισμού στον αναπτυξιακό χωρικό σχεδιασμό και ειδικότερα της δημιουργικότητας και του αστικού τουρισμού ως επιπλέον δυνατότητες στα πλαίσια του αστικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη, βελτίωση της λειτουργικότητας, της διαχείρισης και της διοίκησης των πόλεων και των μικρών οικισμών.

Πρόσφατη ερευνητική της δραστηριότητα, στα οποία υπήρξε επιστημονική υπεύθυνη, αποτελεί το ερευνητικό πρόγραμμα “ENPICBCMED_CROSS_BORDER COOPERATION IN THE MEDITERRANEAN: MEDNETA – Mediterranean cultural network to promote creativity in the arts, crafts and design for communities regeneration in historical cities” (2014-2016), καθώς και το εν εξελίξει ερευνητικό πρόγραμμα “SUPrEME – Supporting maritime spatial Planning in the Eastern Mediterranean” (2016-2018) στο πλαίσιο του προγράμματος «EASME/EMFF/2015/1.2.1.3».

Ως εκλεγμένο μέλος επί τρεις συνεχείς θητείες (2008, 2011, 2014) της Διεθνούς Εκτελεστικής Επιτροπής του Διεθνούς Συμβουλίου Μνημείων και Τοποθεσιών, Τεχνικού συμβούλου της UNESCO για την Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά, (ICOMOS) συνέβαλε ιδιαίτερα στην οργάνωση του επιστημονικού του έργου και στο πεδίο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Με την ιδιότητα της Προέδρου της Διεθνούς Επιστημονικής Επιτροπής Ιστορικών Πόλεων και Οικισμών-CIVVIH του ICOMOS εισηγήθηκε τις «Αρχές της Βαλέτα για την Προστασία και Διαχείριση Ιστορικών πόλεων, και οικισμών» που εγκρίθηκαν το 2011 στο Παρίσι από την 17η Παγκόσμια Γενική Συνέλευση του ICOMOS.

Ιδρυτικό μέλος και από το 2002 ως σήμερα, πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθήνας και πρόεδρος του ΣΕΠΟΧ.

Μέλος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO.

Πέτρος Σφηκάκης – Αντιπρόεδρος

Ο Πέτρος Σφηκάκης γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (1987). Σήμερα είναι διευθύνων εταίρος της «Σφηκάκης και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία», η οποία εξειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στο δικαστήριο για θέματα εμπορικού δικαίου και ιδίως του δικαίου των επιχειρήσεων, των δημοσίων συμβάσεων και του διοικητικού δικαίου. Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας για θέματα Νέας Γενιάς (1996-2000) και μέλος των Διυπουργικών Επιτροπών για τη Νεολαία και τις σχέσεις Ελλάδας-Ε.Ε. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1989, καθώς και της Ένωσης Ελλήνων Εμπορικολόγων, της International Trademark Association (INTA), του European Corporate Governance Institute (ECG) και του European Business Ethics Network.

Μαρία Φιλιππή, Διευθύνουσα Σύμβουλος

Η Μαρία Φιλιππή ξεκίνησε την καριέρα της πριν είκοσι δύο χρόνια ως ειδική σε θέματα επικοινωνίας και ΜΜΕ, ενώ παράλληλα σπούδαζε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο με ειδίκευση τον τουρισμό. Η καινοτόμος προσέγγιση των θεμάτων στρατηγικής σε συνδυασμό με την εμβάθυνση σε ζητήματα επικοινωνίας, πολιτισμού και εκπαίδευσης την οδήγησαν σε επιπλέον σπουδές σε αυτούς τους τομείς με εξειδίκευση στις ΤΠΕ για την εκπαίδευση, την επικοινωνία και τον πολιτισμό μέσω του σχετικού διεπιστημονικού διατμηματικού μεταπτυχιακού προγράμματος. Η εμπειρία της πλέον των δεκατεσσάρων ετών σε τομείς Στρατηγικής και Επικοινωνίας σε μεγάλους βιομηχανικούς ομίλους της έδωσαν τη δυνατότητα να αναπτύξει έργα βιώσιμης ανάπτυξης για περιφέρειες και τοπικές κοινωνίες στο πλαίσιο δράσεων του τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εταιρειών αυτών. Η Μαρία συνεχίζει την έρευνα στο χώρο των υβριδικών χώρων και της σύνδεσης τεχνολογίας, πολιτισμού και οικονομικής ανάπτυξης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών – Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας. Έχει ιδρύσει το καινοτόμο www.ecoktima.com – τον πρώτο υβριδικό χώρο επαυξημένης μάθησης και εμπειρίας το 2011 και τώρα έχει αφοσιωθεί στο ρόλο της Διευθύνουσας Συμβούλου με σκοπό την υλοποίηση του οράματος της Eleusis 2021.

Θεόδωρος Καραντινός, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Θεόδωρος Καραντινός γεννήθηκε στις 12 Απριλίου του 1954 στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου και κατάγεται από το νησί της Χάλκης Δωδεκανήσου. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε το διετές μεταπτυχιακό τμήμα Αναλυτών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ. Έχει εργαστεί στη Λιβύη και συγκεκριμένα στην εταιρεία ΕΔΟΚ – ΕΤΕΡ Α.Ε. ως Διευθυντής Προσωπικού και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων. Εργάζεται από το 1986 στην βιομηχανία χρωμάτων «ΧΡΩΤΕΧ Α.Ε.» αρχικά ως υπεύθυνος προμηθειών Α’ υλών, κατόπιν ως Διευθυντής Αναπτυξιακών έργων διατηρώντας και τον τομέα των προμηθειών και από τον Ιούνιο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2013 ως Διευθυντής Εργοστασίου Βόλου ενώ παράλληλα συμμετέχει  από το 2001, στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιχειρηματικού Πάρκου Ελευσίνας Α.Ε. και κατέχει την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών και συμμετέχει στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιά ως αντιπρόεδρος. Έχει σημαντική εμπειρία σε θέματα που αφορούν την βιομηχανία καθώς και σε διαπραγματεύσεις και επαφές με πανευρωπαϊκά όργανα (CEFIC, Chemical Federations, όργανα της Ε.Ε. κ.λ.π.) και με τις ελληνικές αρμόδιες αρχές (Υπουργεία, Γενικό Χημείο του Κράτους, Τελωνεία κ.λ.π.). Επίσης διαθέτει σημαντική εμπειρία σε Διαχείριση Ανθρωπίνων πόρων και σε αναπτυξιακά έργα (κατασκευαστικά). Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιό.

Άρης Καλαντίδης, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Άρης Καλαντίδης είναι καθηγητής Διαχείρισης Τόπων (Place Management) στο Manchester Metropolitan University και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Inpolis Urbanism στο Βερολίνο, εταιρείας συμβούλων σε τοπικά αναπτυξιακά προγράμματα, με επικέντρωση στην πολιτιστική και δημιουργική οικονομία. Είναι διευθυντής στο Ινστιτούτο Διαχείρισης Τόπων (Institute of Place Management), μιας εκπαιδευτικής σύμπραξης του πανεπιστημίου και φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολεοδομία και Χωροταξία και κατέχει διδακτορικό δίπλωμα από το ΕΜΠ. Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής του διεθνούς περιοδικού Journal of Place Management and Development και του ελληνικού περιοδικού ΓΕΩΓΡΑΦΙΕΣ. Έχει εργαστεί σε πόλεις και περιφέρειες της Ευρώπης, της Νοτίου Αμερικής, της Αφρικής και της Αυστραλίας.

Θανάσης Μίλησης, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

O Θανάσης Μίλησης σπούδασε οικονομικά και marketing και ταυτόχρονα κινηματογράφο και τηλεόραση στο τμήμα σκηνοθεσίας της σχολής Σταυράκου. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 ασχολήθηκε συστηματικά με το θέατρο, την τηλεόραση (μουσικό τμήμα της ΕΡΤ), ραδιόφωνο (Α’ πρόγραμμα της ΕΡΤ στην εκπομπή “Κείμενα και οι δημιουργοί τους”) και κινηματογράφο. Συμμετέχει σε πολλές παραγωγές του Κέντρου Κινηματογράφου σαν βοηθός σκηνοθέτης. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της κινηματογραφικής λέσχης Ελευσίνας και δημοσίευσε πολλές κριτικές και παρουσιάσεις ταινιών. Εργάστηκε ως επικεφαλής ομάδας επεξεργασίας προγραμμάτων καθημερινών προβολών (παράλληλο κύκλωμα) κατά την θερινή περίοδο της πρώτης απόπειρας και δημιουργίας στην Ελλάδα. Από το 1984 έως το 2004 ήταν σύμβουλος για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ελευσίνας. Δραστηριοποιήθηκε για τρία χρόνια (1989-1992) στην ομάδα του Αλέξη Δαμιανού ως βοηθός σκηνοθέτης για την ταινία «Ηνίοχος». Κατόπιν, εργάστηκε (1992-1994) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ως σκηνοθέτης. Ακολουθεί συνεργασία για την έρευνα, τον σχεδιασμό και την εκτέλεση της 12χρονης παραγωγής (1988-2000) του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ «Αγέλαστος πέτρα» σκηνοθεσίας Φίλιππου Κουτσαφτή ως βοηθός σκηνοθέτης.

Από το 1996 εργάζεται στο Star channel ως σκηνοθέτης συμμετέχοντας σε δεκάδες παραγωγές και πολυκάμερων συστημάτων, όπως ζωντανών και μαγνητοσκοπημένων εκπομπών, μουσικών προγραμμάτων και videoclips, θεατρικών έργων, διαφημιστικών spots, trailers κ.α.

Κατερίνα Μπούμπα – Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Η Κατερίνα Μπούμπα είναι Πολιτικός Μηχανικός (Πολυτεχνείο Πατρών, 1993). Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ, 2018) με αντικείμενο τη Διαχείριση Τεχνικών Έργων και θέμα Διπλωματικής «Ανάλυση βασικών παραμέτρων και αξιολόγηση οικονομικού αντικειμένου Συμβάσεων Παραχώρησης Τεχνικών Έργων-Οικονομική αξιολόγηση δημοσίων έργων». Έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης στην Κοινοπραξία Ολυμπιακό Μετρό (1994-1998) και στην Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε. (2001-2010), καθώς και στον ΟΑΕΕ στη διεύθυνση Συντήρησης και Διαχείρισης του οργανισμού. Σήμερα είναι αποσπασμένη στο γραφείο του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ως υπεύθυνη για τον συντονισμό των Επιστημονικών Συνεργατών και Συμβούλων, καθώς και για θέματα χωροταξίας και πολεοδομίας. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

Δημήτρης Παπαδόπουλος, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, 46 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελευσίνα. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) στην Σχολή Χημικών Μηχανικών από όπου αποφοίτησε το 1995. Απέκτησε δίπλωμα Μάστερ και Διδακτορικό το 1999 από την σχολή χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ της Αγγλίας (UMIST). Εργάστηκε επί 3 έτη ως επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ της Αγγλίας (UMIST). Από το 2002, εργάζεται στην εταιρεία ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. – μέλος του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. – ως μηχανικός σε διευθυντικές θέσεις σε έργα διαχείρισης απορριμμάτων.

Από το 2011 έως και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος Ελευσίνας και έχει διατελέσει πρόεδρος νομικών προσώπων του Δήμου, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου της Ελευσίνας και εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα ανακύκλωσης και περιβάλλοντος.

Κυριακούλα (Κούλα) Παραδείση, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Η Κυριακούλα Παραδείση γεννήθηκε στην Ελευσίνα το 1953.  Στην  πόλη που  την ανέστησε, την γαλούχησε, έδωσε όλη την αγάπη της. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Μετά την γέννηση των παιδιών της, και επί τριάντα έτη, ασχολήθηκε με την διαχείριση της εταιρείας οικοδομικών έργων της οικογένειάς της. Παράλληλα δόθηκε ολόψυχα στην μάχη για την ευημερία της πόλης και των ανθρώπων της. Ασχολήθηκε έντονα με τα κοινά, τόσο σε δημοτικό επίπεδο όσο και νομαρχιακό. Στέλεχος της Διοίκησης του Θριάσιου Νοσοκομείου επί δέκα έτη, στάθηκε αρωγός στα προβλήματα εργαζομένων και ασθενών. Στην τοπική αυτοδιοίκηση, έδωσε και δίνει μάχες για το κοινό πάντοτε καλό. Μέλος της επιτροπής ΕΛΕΥΣΙΝΑ 21, κατόπιν επιλογής της από τον Δήμαρχο Ελευσίνας. Είναι στην Επιτροπή Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας με πρόεδρο την κα Όλγα Κεφαλογιάννη. Φύσει και θέσει άνθρωπος της προσφοράς, η Κούλα Παραδείση, αεικίνητη, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό όσων την χρειάζονται.

Έλενα Τζελέπη, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Η Έλενα Τζελέπη είναι Επίκουρος Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας με επιστημονικά ενδιαφέροντα: Πολιτική και κοινωνική φιλοσοφία, σύγχρονη κριτική θεωρία, φεμινιστική σκέψη και θεωρίες φύλου, φιλοσοφία της τέχνης, πολιτισμική κριτική, σύγχρονες αναγνώσεις της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και τραγωδίας. Η Έλενα Τζελέπη έχει σπουδάσει Φιλοσοφία στο Ohio State University, ενώ συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο New School for Social Research όπου και ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή το 2007 με θέμα «Mimesis as Philosophical Critique: Eventuality and the Feminine» με επιβλέποντα καθηγητή τον Σάιμον Κρίτσλεϋ. Έχει διδάξει, μεταξύ άλλων, στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης, στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Καΐρου, στο Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι, στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Φύλο, Κοινωνία, και Πολιτική» του Παντείου Πανεπιστημίου και στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Εκπαίδευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου). Έχει συνεργαστεί ως ερευνήτρια με τα ερευνητικά κέντρα Center for the Study of Social Difference και Institute for Research on Women and Gender του Πανεπιστημίου Κολούμπια, και με το ερευνητικό κέντρο Birkbeck Institute for the Humanities του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Σταυρούλα – Βίλλυ Φωτοπούλου, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Η Σταυρούλα –Βίλλυ Φωτοπούλου γεννήθηκε στην Καλαμάτα, και αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο της πόλης. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Eργάζεται από το 1996 στο Υπουργείο Πολιτισμού, όπου τοποθετήθηκε ως απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.  Διαθέτει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη Σύγχρονη Ιστορία (ΕΚΠΑ, 2008) και στην Κοινωνική Λαογραφία (ΕΚΠΑ, 2011). Χειρίζεται άριστα την αγγλική γλώσσα και ικανοποιητικά τη γαλλική και την ισπανική. Είναι Διευθύντρια Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς στη Γεν. Δ/νση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς από το 2014. Έχει εκπροσωπήσει το Υπουργείο Πολιτισμού σε Διεθνείς Οργανισμούς (UNESCO, EE), αναφορικά με θέματα αρμοδιότητάς της.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φωτ. προέρχονται από τη σελίδα στο Facebook του Δημάρχου Ελευσίνας κ.Γιώργου Τσουκαλά

Δείτε επίσης...

18 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς με την παρουσίαση του ιστορικού και βραβευμένου πολιτιστικού ντοκιμαντέρ για τη Μονή Δαφνίου (1951)

[Το κείμενο που παρουσιάζεται παρακάτω για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε κατά τη διάρκεια της προβολής του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Show
Hide

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο